Zamieszczone przez marlej108
[O1] Podłączenie dodatkowej lampki kabiny na tył z polo
Zwiń
X
-
www.bro-car.pl - Części samochodowe.Tagi: Brak
-
-
Koledzy posiadam w swojej skodzie lampke wnetrza z przodu taka jak na pierwszym foto no i jest ona na 4 piny. Chce zamontować dodatkowa na tył z drugiego foto ale jak wiadomo ona ma 3 piny. Czy ktoś z was przerabiał montaż pod lampke jaką mam ja??? Bo wiem że montaz dodatkowej ale lampka z przodu jest na 3 piny to jest bezproblemowy. Czekam na jakieś info
Dodam zdjęcie jak piny wyglądają u mnie z przodu przy wtyczce
[ Dodano: Pią 15 Mar, 13 09:08 ]
Jak tam koledzy nikt nie zna tematu???
[ Dodano: Wto 26 Mar, 13 12:12 ]
Odświeżam bo temat cały czas nie rozwiązany:/SKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
-
-
Biszczu, pisałem już do kolesia przysłał mi wiązke ale niestety nie byla dostosowana do mojej 4pinowej wtyczki. Jestem z nim cały czas w kontakcie. Dwa dni temu podejmował podobny motyw w VW Sharan czy cuś dzwonił itp no jak rozkmini temat to bedzie sukces, także wiesz... sam lekko się zagiął moim problemem
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 19:57 ]
pablokinah, link nie działaSKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
Komentarz
-
-
w linku trzeba zamienić superb ręcznie na skoda i będzie działać nie wim dlaczego się wkleja superb
może ktoś da rade podmienić w tym linku "superb" na "skoda" bo mnie nie wychodzi
eros662
jak naraZie uruchamiam w wyszukiwarce potem w polu adresowym wycinam superb i wpisuje ręcznie skoda i się łączy
eros662
To inaczej znajdz skoda club i wejdz potem dział octavia wejdz i idz do zrób to sam tam jezt ZTS octavia mk1 wejdz i tam jest taki temat opisanej lampki [O1]Dołożenie 2 lampki wewnętrznej w podsufitcejakby co posiadam kabel vag
Komentarz
-
-
twoja przednia lamka ma 3 pozycje dla jednej zarowki
1 nie swieci
2 swieci drzwi otwarte
3 swieci caly czas
i 2 pozycje dla drugiej zarowki
1 nie swieci
2 swieci caly czas
czyli pierwsza zarowka 3piny, duga zarowka 1pin
skoro chcesz miec lampke jak na drugim foto to pomijasz jeden pin, druga zarowka, i przedluzasz wiazke kabli do lamki z tylu
aby wiedziec, ktory pin pominac zdejmujesz oslone zarowki lampki z przodu i patrzysz jak leca polaczenia
rownie dobrze mozesz zdublowac wszystkie kable i wtyczke i przedluzyc je do drugiej lampki i sie nie meczyc a dzialac i tak powinno, zalezy kto co lubi
ja na ten przyklad w tylnej czesci kabiny w octavi o1 mam zainstalowana lampke od seata cordoby 3pinowa bo nie bylo na zlomie nic lepszego
poza tym w bagazniku, wersja htb, mam dolozona druga lamkpe oswietlenia i przeciagnieta instalacje do drugiego swiatla przeciwmgielnego z tylu
takze zabawa jest prosta
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eros662sam lekko się zagiął moim problemem
Generalnie temat już ogarnięty kilka miesięcy temu. Lampka już świeci tylko kolega eros662 tu o tym nie napisał.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz