Zamieszczone przez marlej108
[O1] Podłączenie dodatkowej lampki kabiny na tył z polo
Zwiń
X
-
mi też ...i mam pewne plany ale ...ciężko się z Octavką rozstać :wink:www.bro-car.pl - Części samochodowe.Tagi: Brak
-
-
Koledzy posiadam w swojej skodzie lampke wnetrza z przodu taka jak na pierwszym foto no i jest ona na 4 piny. Chce zamontować dodatkowa na tył z drugiego foto ale jak wiadomo ona ma 3 piny. Czy ktoś z was przerabiał montaż pod lampke jaką mam ja??? Bo wiem że montaz dodatkowej ale lampka z przodu jest na 3 piny to jest bezproblemowy. Czekam na jakieś info

Dodam zdjęcie jak piny wyglądają u mnie z przodu przy wtyczce
[ Dodano: Pią 15 Mar, 13 09:08 ]
Jak tam koledzy nikt nie zna tematu???
[ Dodano: Wto 26 Mar, 13 12:12 ]
Odświeżam bo temat cały czas nie rozwiązany:/SKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
-
-
Biszczu, pisałem już do kolesia przysłał mi wiązke ale niestety nie byla dostosowana do mojej 4pinowej wtyczki. Jestem z nim cały czas w kontakcie. Dwa dni temu podejmował podobny motyw w VW Sharan czy cuś dzwonił itp no jak rozkmini temat to bedzie sukces, także wiesz... sam lekko się zagiął moim problemem
[ Dodano: Czw 28 Mar, 13 19:57 ]
pablokinah, link nie działa
SKODA OCTAVIA TOUR
1,9 TDI 130PS 295Nm SLX ELEGANCE
BLACK COMBII
SOFT by BRK -TUNING + JEDNOMAS G60
Komentarz
-
-
w linku trzeba zamienić superb ręcznie na skoda i będzie działać nie wim dlaczego się wkleja superb
może ktoś da rade podmienić w tym linku "superb" na "skoda" bo mnie nie wychodzi
eros662
jak naraZie uruchamiam w wyszukiwarce potem w polu adresowym wycinam superb i wpisuje ręcznie skoda i się łączy
eros662
To inaczej znajdz skoda club i wejdz potem dział octavia wejdz i idz do zrób to sam tam jezt ZTS octavia mk1 wejdz i tam jest taki temat opisanej lampki [O1]Dołożenie 2 lampki wewnętrznej w podsufitcejakby co posiadam kabel vag
Komentarz
-
-
twoja przednia lamka ma 3 pozycje dla jednej zarowki
1 nie swieci
2 swieci drzwi otwarte
3 swieci caly czas
i 2 pozycje dla drugiej zarowki
1 nie swieci
2 swieci caly czas
czyli pierwsza zarowka 3piny, duga zarowka 1pin
skoro chcesz miec lampke jak na drugim foto to pomijasz jeden pin, druga zarowka, i przedluzasz wiazke kabli do lamki z tylu
aby wiedziec, ktory pin pominac zdejmujesz oslone zarowki lampki z przodu i patrzysz jak leca polaczenia
rownie dobrze mozesz zdublowac wszystkie kable i wtyczke i przedluzyc je do drugiej lampki i sie nie meczyc a dzialac i tak powinno, zalezy kto co lubi
ja na ten przyklad w tylnej czesci kabiny w octavi o1 mam zainstalowana lampke od seata cordoby 3pinowa bo nie bylo na zlomie nic lepszego
poza tym w bagazniku, wersja htb, mam dolozona druga lamkpe oswietlenia i przeciagnieta instalacje do drugiego swiatla przeciwmgielnego z tylu
takze zabawa jest prosta
Komentarz
-
-
No faktycznie trochę mnie to zagięło. Miałem jednak dostęp do Sharana, w którym jest ta sama lampka więc było na czym próbować.Zamieszczone przez eros662sam lekko się zagiął moim problemem
Generalnie temat już ogarnięty kilka miesięcy temu. Lampka już świeci tylko kolega eros662 tu o tym nie napisał.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka

Komentarz
-

Komentarz